Elevprofil

Elevprofil

Her kan du lese om kva elevar ved Sunnfjord Folkehøgskule har opplevd og kvifor dei har hatt eit fint år! (Sida er ny, og her vil det kome fleire intervju framover!)

Oddmund Varem Aardal

OddmundVaremAardal«Årene på Sunnfjord Folkehøgskule har vært de beste i mitt liv. Det tror jeg at jeg fortsatt sier når jeg sitter på sykehjemmet som 90-åring. Av og til tar jeg meg selv i å tenke på hvor i all verden jeg hadde vært uten tiden i Førde. Jeg har fått venner for livet, blitt trygg på meg selv, opplevd fantastiske ting, og fått et nytt hjem som jeg alltid vil komme tilbake til.» 

Linje: Fotball

Vitor Carmo Pina – Brasil

_MG_7220Det er ein trygg plass å vere, og det kjennast bra å vere elev her! Andre burde også ta sjansen og prøve eit år på folkehøgskule, det kan endre framtida di. Sunnfjord Folkehøgskule har endra livet mitt til det betre.

Line Skår 

Line Skår«Året mitt på Sunnfjord folkehøgskole har lært meg mer om meg selv enn det jeg gjorde i løpet av 10 års skolegang. Jeg har lært mer om mennesker, bistand, samhold og det å kunne ta vare på de menneskene du har rundt deg uansett hva. Lære å kjenne og respektere på en annen måte enn det du kanskje er vant med. Jeg har rett og slett blitt verdensmester i eget liv.»

Linje: Dans+Idrett

Helene Karlsen 

web1«Jeg valgte et år på folkehøgskole først og fremst på grunn av manglende motivasjon. Jeg trengte en pause fra skolen og muligheten til å finne ut hva jeg ville i et annet miljø, hvor ingen kjente meg fra før.»

Linje: Dans+Idrett

Olav Bentsen 

olav2«- Kjenner du at du trenger en ny start og en liten utfordring? Da vil jeg anbefale å søke deg til Sunnfjord Folkehøgskule.»

 

Linje: Fotball

Maiken Molden Jensen 

maiken redigert for web«Året på Sri Lanka-linja fann eg ut kva eg eigentlig har lyst til å gjere vidare»

 

Linje: Utforsk Sri lanka

 

Lene Risholt Thorbjørnsen 

11845981_10207365453844741_1523299226_n (1)«Jeg lærte enormt mye om kulturen i landene vi reiste til. Muligheten vi fikk til å snakke med de lokale og høre de fortelle om sin hverdag som er så forskjellig fra vår egen gjorde et stort inntrykk og det gjorde studieturene til en mer lærerik reise og opplevelse.»

Linje: Global Foto

Til toppen