Siste del av Brasil

På grunn av internettproblemer den siste uka kommer det nå en oppsummering av hva som faktisk skjedde denne uka :)

Vi hadde avsluttende turnering på Copacabana. Etter flere spennende oppgjør mellom AG/Signe og Karen/Ingrid var det førstnevnte laget som til slutt dro av gårde med seieren. Impoenerende nivå av jentene!

 

 Det var også bra nivå på guttesida, og vi så en klar volleyballteknisk utvikling fra den første studeituren til Tyrkia i høst til nå. Jørgen og Pingo vant den siste turneringa.

 Den siste uka rakk vi også en mengde med sightseeing og shopping. Noen hoppet fra et fjell med hangglider. Alle ble med på felles beach tur sammen med fotball- og danseklassen. Da dro vi ut til Barra, 45 min fra Rio og lå på ei flott strand og slappet av. Vi hadde også en fellestur til Kristusstatuen. Et imponerende og flott skue på et av Rios høyeste topper. Imponerende at de klarte å sette opp statuen på 30-tallet!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Siste tre dagene var vi på paradisøya Ihla Grande. Sjekk ut videoen fra en av verdens flotteste strender.
 

 

Skriv en kommentar: