Beach & volleyball i Brasil

Etter omtrent et døgn med reising ankom beach- og volleyballgjengen Rio De Janeiro, tirsdag 31.januar. Det var allerede blitt mørkt da vi kom fram, og vi ble spredt rundt forbi i appartement. Noen var litt bekymret – skulle vi bare bli plassert her helt alene? Men etter noen få dager var vi kjent med systemet og gatene langs Copacabana, og de aller fleste begynte å komme presis til treningene. Vi har stort sett to beachøkter per dag, og får god opplæring og veiledning av de brasilianske trenerne våre – mouito bom!

Når vi ikke tilbringer hele dager på Copacabana, reiser vi rundt og utforsker byen og serverdighetene den har å tilby. Vi har blant annet vært på Sukkertoppen, sett TO Superliga-kamper med noen av verdens beste innendørsspillere, og vært på ekte brasiliansk fotballkamp med to av de fire store lagene her i Rio – Botafogo mot Flamengo.

Vi har i gjennomsnitt 30 grader hver dag, og har det meget bra i varmen! Til helgen har vi masse program i vente: Øvelse til karnevalet fredag kveld, innendørskamper mot univeritetslag og Saramarked på lørdag, besøk til Corcovado og Jesus-statuen og fantasyparty og grillfest på søndag! Beach – og volleyballelevene nyter tilværelsen i Rio De Janeiro!

Kos fra blogge-Maren :-)

P.S: I morgen håper vi å få lagt ut en del bilder fra turen så langt. Det ryktes om at foto-Karen har noen fulltreffere på lager.

Kommentarer (3)

Skriv en kommentar: