Musikal

Etter haustferien rydda vi plass til eit 14 dagars fellesprosjekt. Målet var ein musikal i løpet av perioden. Sidan skulen har danselinje og dyktige danselærarar, og fokuset på Michael Jackson har vore merkbart, fall valget på å lage ein collage bassert på låtar og musikk av mr. Jackson. Resultatet vart ei heftig timelang framsyning som inneholdt sang, orkester, dans av ulike grupper, felles dans, drama, lyd og lys. Regi og koreografi Miriam Førde og Beate Jønsson.

Foto: Kolbjørn Dalen

Kommentarer (1)

  1. If 4th panel N put his hands any lower on Black than they already are It’s prttey risky of them to ride a motorcyle with no pants, though. The thing can get really hot and burn your leg(s). I still have a scar from when I did that when I was little. Missingo. bike probably doesn’t run hot though, so they’re safe.

Skriv en kommentar: